Effektivt sätt att få kunder

Vi har som en tradition här på jobbet att skicka ut en del presentreklam till nya eller potentiella kunde och vi har märkt att det är ett väldigt effektivt sätt att få in nya kunder, även om inte alla nappar så får de en bra känsla för företaget för vem kan bli sur över att få presenter, ingen. Det är ett flertal som har ringt och tackat efteråt och är det så att de inte kommer att använda sig av oss så kan de ringa till oss och tacka och det är något som jag gillar. Det var jag som tog upp det här med att ge presenter till kunder och först var det några som var väldigt negativt inställda till det hela och tyckte att det var som en muta men nu så här efteråt så håller de med om att det var en bra idé eftersom de har märkt vilken effekt det har gett oss på företaget.

Leave a Reply