För tunn isolering i väggarna hemma

Jag tror bestämt att det kan vara läge att byta ut den isolering som finns i mitt hus då den med största sannolikhet är för tunn eller möjligen dålig på annat sätt. Hur som helst är det ruggigt kallt och klarar inte av att ha det så längre. Måste nästan få hit någon hantverkare som kan fixa det här problemet tämligen omgående. För det är ju inte bara kylan som är ett allvarligt problem utan det är ju också att om isoleringen är dålig läcker en massa värme och energi ut och det är både dyrt och därmed dålig för min plånbok men också riktigt ila för miljön och det är jag verkligen inte bekväm med, vill liksom inte vara en miljöbov det är inte min stil. Lika bra att jag tar och fixar hit en hantverkare som kan komma och kolla lite på isoleringen och lägga ett vettigt kostnadsförslag.

Leave a Reply