Vegetarian

I ungefär ett halvår har jag varit vegetarian, det har varit väldigt lätt att avstå från allt kött. Jag äter inte fisk och skaldjur heller, som vissa vegetarianer gör. Men då ska man faktiskt inte kalla sig själv för vegetarian, utan för pescetarian. Men det är väl lättare att bara säga vegetarian, då förstår ju de flesta vad man menar. Utöver att inte äta kött har jag slutat äta ägg och ost också, mest för att det är dyrare än att bara köpa bönor. Istället för mjölk så köper jag havremjölk. Man skulle faktiskt kunna kalla mig för vegan om det inte var så att jag äter fetaost lite då och då. Fetaost är verkligen för gott för att jag ska klara av att sluta äta det. Men jag tycker att det bästa nog är om man bara äter det man tycker är gott och känner att man mår bra av, och det är så jag har gjort. Det enda negativa med en annorlunda kost är att det inte finns så många bra vegetariska restauranger i området. Jag önskar verkligen att det öppnar en vegetarisk restaurang nacka snart.

Leave a Reply